Haha!

Var bara tvungen att lägga upp den här...

Sometimes Men Make The Strangest Requests
Sometimes Men Make The Strangest Requests

Pianolicious

Jag saknar mitt piano! Jag saknar att kunna sätta mig ner och spela en trudilutt när man inte vill tänka på något... För just nu finns det alldeles för mycket att tänka på!
Tänk om man skulle äga den här baby'n!
image20
Annars finns den här för den lite mer glamrösa typen...
image22
Eller den här för den helt knasiga typen...
image23

Don't need 'em...

Explain to Me Again
Explain to Me Again

Juno

Ikväll var jag och några vänner på bio och såg Juno. Ååh, vilken bra film! Precis i min smak. Filmen handlar om en 16-årig tjej som blir gravid och hur hon och hennes omgivning reagerar. Nu låter det som att filmen var jättetung, men det var den inte. Den var rolig och smart. Gå och se nu nu nu!

                                          image19

Ny granne, gammal vän!

Imorse hade jag lång sovmorgon och bestämde mig därför ganska sent igår för att frosta av min frys. Big mistake! Det tog hela natten.. Jag trodde aldrig att en sån lite frys kunde rymma så mycket is! Jag plockade bort det ena titanic-isberget efter det andra. Det blev alltså en lång natt och lite sömn som vanligt... Sen kom M över på pannkaks-brunch! Efter mycket effektivt labbande, åkte jag till jobbet och var mindre effektiv ;) När jag sen går upp för trappan hem till mig tittar jag mig över axeln och ser ett lila rum med dödskallelampa i huset bredvid! Utan att tveka gick jag över och plingade på. Jo men visst var det E som hade flyttat in :) Wohoo! Nu kan vi gå massa mysiga promenader i Sickla...
 image15
och gå på uteservering i Hammarby Sjöstad...
image16
och sola och bada....
image17
och självklart shoppa!!
image18
Välkommen hit :)


Food for the tummy and food for the soul

Idag tyckte M och jag att vi varit så duktiga när vi labbat, skrivit oförberett prov, skrivit labbrapport och tränat att vi gick till espresso house och tryckte varsin underbar scones!

                                                             image14

Och sen har jag ju lovat att fixa en låt med Stereophonics till M i ett desperat försök att få henne att gå på deras konsert med mig den femte mars på Bern's. Pretty please! 

                 

Nu blir det lite pyssel och lite käk, och imorgon bjuds det på pankisar till frulle :)

Fidel Castro

I morse meddelade Kubas president, Fidel Castro, att han avgår efter 50 år vid makten.  Tillsammans med sin bror och Che Guevara startade Castro en gerillarörelse som störtade den tidigare presidenten Fulgencia Batista och inledde den kubanska revolutionen. Detta var 1959 och Castro införde ett kommunistiskt enpartiväde. Castro har arbetat för att förbättra de sociala omstädnigheterna för det kubanska folket, men har även kritiserats gällande brister i de demokratiska fri- och rättigheterna på Kuba. Kuba har gått från att vara en av de rikaste länderna i Latinamerika till att bli en av de fattigaste.

Det ska bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda för Kuba. Men medan vi väntar kan vi lyssna på lite musik! Lägger upp ett klipp med Buena Vista Social Club's version av Coldplay's "clocks" i Cuba style :)

Manamana :)

Haha! Man tröttnar ju aldrig på den här....


Försovit mig igen...

Jaha nu sitter man här i datasalen igen och skäms för att man kommit sent! Jag har missat tre av fyra föreläsningar den här veckan, suck. Det måste bli skärpning till nästa vecka! Jag vet inte om det är vädret eller vad det är men det finns ingen motivation att ta tag i något. Men som sagt, nästa vecka...

Ikväll blir det tjejmiddag och drinkar, mums!
Glad alla skjärtans dag :)

                                                                        image12

En souldrottning på Sverigebesök!

Angie Stone spelar på Berns ikväll och jag missar hela kalaset :(
Angie har ju faktiskt varit med och skrivit musik och körat till D'angelo som hon varit gift med... Bara det säger väl en hel del! Hon har även körat och skrivit musik på skivor till artister som Lenny Kravitz, Joss Stone, Erykah Badu och Raphael Saadiq. Girl power all the way :)
Här har ni en gammal goding att lyssna på i vinterrusket!


Mumsigt värre!

Semlan, eller temlan som Ture Sventon skulle sagt, kan vara den mest genialiska uppfinningen sen hjulet! Enligt Svenska Bageriförbundet sätter en genomsnittlig svensk i sig 4-5 semlor per säsong... Jag kan ju erkänna direkt att jag överstigit kvoten för länge sen! Tydligen dog kung Adolf Fredrik av en överdos semlor, så man kanske får passa sig..

image5


Vad har hänt med D'angelo?

Någon mer än mig som saknar soul/R&B-ikonen D'angelo? Funderade lite på vad han gör nu för tiden och sökte lite på youtube. Hittade en massa schyssta grejer! Jag hittade ett klipp med D'angelo och Tony Rich som är en tribute till Stevie Wonder, sjukt bra! Kolla in här. Hittade även en video med D'angelo och Raphael Saadiq (Tony! Toni! Toné!, Lucy Pearl) från 2002, vilka grabbar! Kolla in här. Nytt album med D'angelo ska tydligen komma 2008... Hoppas ;)

image3
Mums!

Hemtenta, schmemtenta!

Vad gör man inte för att slippa plugga? Startar en blogg till exempel!
Idag strosade jag och en kompis på stan och då köpte en vas på Lagerhaus och tulpaner på hötorget. Jag fick tulpaner av en vän förra veckan och insåg hur glad jag blev när jag kom hem efter en lång dag till en bukett blommor på bordet, varför inte känna så varje dag? Klart värt 30 spänn i veckan!
Så här fint blev det!

image4

RSS 2.0