Myspys-Lördag

Igår var jag hos A i trivsamma Tyresö på mys. Vi hade gjort mängder med mat; toast med kräftstjärtar, paj, grillad kyckling, potatissallad och kladdkaka till efterrätt. Vi åt så vi höll på att storkna. Dessutom hade vi fyra påsar med stjärnor på 5 personer som gick åt allihopa! Haha. Till allt detta dracks det ju också mängder med vin. Det blev en supermysig kväll som vanligt :)



Krabba?

Igår satt jag på jobbet och läste i Aftonbladet om något ställe där en porrstjärna slaktar höns som man sen får serverad av lättklädda tjejer och hur det nu var. Hur som helst ser jag en annons under för "Crab creme"... Ja ni kanske ser själva. Hemskt mystiskt.
image69

Pimp my... Folder?

När man ska plugga inför något viktigt, som en tenta, krävs det alltid något innan man kan sätta igång. Jag var t.ex. tvungen att köpa en hålslagare, göra hål i alla papper, sortera och sätta in dom i en pärm (tog totalt 2 timmar?!). M var tvungen att pimpa sin pärm... Typ så här:
image68
Sen var det bara att sätta igång... Först upp var frukost med scones på Espresso House. Dagen till ära beställde M "growe scones" (grov scones för er som talar svenska). Sen bar det av till bibilioteket för att viska en massa och knapra en massa. Och så plugga lite såklart. Efter att det var avklarat väntade middag hos M och sen Norra Brunn. M hade vunnit biljetter till showen ikväll så det var bara att tacka och ta emot! (Tack!) Roligt roligt. Och nu väntar morgondagen med frukost på EH och plugpluggplugg... Ser ni mönstret? Välkommen till mina närmaste två veckor.
Sov Gott!

The man behind the name


Melodifestivalen part two

Hur ska det gå?? Vem kommer kamma in storkovan.. Eller ja, sångfågeln då. M och mamma tror på Charlotte...
 


J tror på Amy...


Vem får rätt?

Melodifestivalen!

Nu sitter jag i skolan, min grupp har precis redovisat. Vi var grymma! Nu är det inga mer föreläsningar och inga mer labbar för den här kursen, wiihooo! Dessutom ska jag och J på genrepet av melodifestivalen ikväll så det  finns ingen anledning att inte vara glad nu :) Skulle egentligen gått med en kollega, då jag vann det här genom jobbet, men hon kunde inte så nu i sista sekunden fick jag ragga upp J. Det blir en riktigt najs avslutning på kursen!

image65
Björn Gustafsson, here we come :)

Kryp och Glass

Det finns en tidning för allt... Idag såg jag, M och L den här tidningen på pressbyrån...

image63
Mysigt!

Sen provade M och jag den nya enförpacknings-glassen från Ben and Jerry. Först tyckte jag den va lite för söt... Men sen vande jag mig och den va riktigt god! Kaka och glass i ett, kan det bli bättre?

image64

Det vankas bröllop...

Min bror ska gifta sig och jag och min mamma är ansvariga för dukning, jättekul och jättejobbigt! Det är jättekul att kolla runt efter en massa fina bilder och idéer, men så är det ju pressen att göra de lyckliga tu nöjda... Lila och grönt har de valt som färgtema och idéerna sprudlar! Vi har bestämt oss för att göra servettringar av pärlor på ståltråd. Det blir mycket blommor i lila och grönt och murgröna på borden. Jag gillar stilrent och brudparet vill ha mycket färg men jag tror att vi lyckats komma överens om en fin lösning, kommer bli superfint :)

image60

Sola och bada, piña colada!

Jag vill till solen! Vad skönt det skulle vara att åka iväg på en charter nu... Vad sägs om Tunisien i en vecka? Åker om två dagar, 1499:-? Eller Cypern en vecka den sista mars, 2299:-?

Jag på en liten badsemester...
image59
Eller?


Party party

Igår låg jag bakis hela dagen bara för att sedan gå upp och ut igen! Jag hade ju peppat alla till en jelly shot-kväll så då kunde ju inte jag vara den som bangar. Det var jag inte heller, utan faktiskt den som gick hem sist som vanligt! Haha.
 



(observera den sliskiga tungan!)

Stereophonics

Ikväll var kvällen som jag väntat på ett tag nu, nämligen kvällen då Stereophonics spelade på Berns (tänkte bara klämma in ordet kväll en gång till här)!! De var grymt bra, bättre än förväntat faktiskt. Jag har ju gillat många av deras låtar länge, men det blir ju en speciell stämning live. Mycket hårdare än på skiva. Det var bara grymt bra helt enkelt!! Extralåten var Maybe Tomorrow som jag lagt upp tidigare här... Niiiice. Jag har alltid haft en liten crush på Kelly Jones med hans raspiga stämma och buskiga ögonbryn, men jag måste erkänna att gitarristen va charmigast ikväll. Det var tydligen hans födelsedag så han kanske var lite extra på g på grund av det. Sen var det ju kul att träffa R igen, sötast i stan som vanligt! Fler konserter to the people!

  
    

Som en liten instickare sådär så såg jag Olle Palmlöf på tåget hem... Det fick mig att tänka på den gamla goda tiden när han och David Hellenius hade programmet Ventil på ZTV, varför görs inte sådana sköna program längre? Borde gå i repris!

Holy crap!

Shit vilken unge... Man undrar ju hur hennes föräldrar är?! "Ingen mat på en vecka om du inte kan hela Mozart's Concetro for Piano and Orchestra No. 26 Coronation innan fem!" Hur som helst är hon grym. Jag blir mäktigt imponerad av folk som är duktiga på att spela musikinstrument, den här tjejen är dessutom inte gammal. Slängde in ett litet klipp på en kille som är grym på ukulele också. Lite mysig låt sådär... Hawaii here I come... Eller nåt :)




Amerikanska pannkakor

Idag blev det amerikanska pannkakor till middag, nyttigt och bra ;) Gott var det i alla fall och här är receptet:

2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker (jag tog inte riktigt så mycket men hade i lite vaniljsocker också!)
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

Så här såg de ut till slut... :)

image34


Du jobbar på ICA va?

Jahapp då var den här helgen över! En helg full med jobb men också skojsigheter! Vi överraskade min kära brors blivande fru med en tokrolig möhippa. Dagen började med yoga där vi fick böja oss i alla möjliga (och omöjliga) vinklar, hej träningsvärk! Sedan fortsatte vi med en smaskig lunch bestående av sallad med räkor, linser, avokado, ruccola... You name it. Dessutom hade söta H förberett mumsiga och starka fruktdrinkar! Efter vi var mätta och belåtna gick vi vidare till en superfräsch biljardhall vid odenplan. Mina tidigare erfarenheter av biljardhallar har varit sunkiga, rökiga hak fulla med gubbar. Men det här stället var riktigt schysst, värt ett till besök. Om inte för att förbättra mina skills (Som inte existerar. Shit vad jag sög! Jag tänkte att det bara var lite otur först och sådär och att jag egentligen nog är rätt bra... Men jag vet inte vem jag försökte lura.) så för att träffa söta pojkar, det är tydligen där de gömmer sig. Sedan rullade vi vidare till en inspelningsstudio där L skulle få sjunga in "Paradise city" och förgylla vår kväll med sin stämma. Jobbigt tyckte hon, kul tyckte vi! Efter den här omtumlande upplevelsen var det dags att få i sig några drinkar till och käka lite på la habana. Kvällen avslutades med salsa i allra högsta grad. Tack tjejer för en jättetrevlig dag/kväll :) Min kväll slutade dock lite tidigare än de andras eftersom jag skulle upp klockan 6 dagen efter (läs idag) och blippa varor på jobbet. Men bara för att den slutade tidigt betyder inte det att den inte slutade oväntat. När jag hade plockat ut mina grejer från garderoben kommer en kille fram o hälsar och säger att han känner igen mig. Jo men visst är det en kund från jobbet. Alltid när man står i  kön på konsum eller är svettig på krogen eller nåt annat sånt roligt... Hur som helst får jag skjuts hela vägen hem, guld värt! Världen är bra liten ändå!

         

   

RSS 2.0