Tingsek in my heart!

Tingsek spelade på Debaser i torsdags och jag var där! Det finns inget mer att säga än gryyymt bra! Grymt sa grisen. Vi började kvällen med att sitta på uteservering i det fina vädret,även det toppen ;) Här kommer lite bilder från kvällen...




Tingsek

Ikväll ska jag F, och M se Tingsek på Debaser! Har velat se honom live ett bra tag nu så det kommer bli jättekul. Jag tror att han kommer vara grym! Har inte hört nya skivan så det är ju lite tråkigt, men han lär ju spela några gamla godingar också. Jag lägger upp en ny låt med honom och Svante Lodén ifall ni missar spelningen ikväll ;)


Turkiet

Efter en vecka sjuk har jag helt plötsligt massor att ta igen. Kommer knappt ihåg vad jag håller på med. Men man får tänka framåt, på målet. Just nu är målet Turkiet en vecka i juli, wohoo!

image88

What's cracking

Jag är sjuuuk... Usch! Börjar känna mig lagom rastlös. Försökte ladda hem Dirty Sexy Money idag för att ha något att kolla på, men det gick inte bra alls... Så det blev till att kolla på tv växelvis med att stirra i taket och sova. Mycket spännande! Surfade runt efter lite bilder i min rastlöshet och hittade en bild som var skrämmande lik mig själv när jag knakar nacken. Något som får mina vänner att vrida sig av obehag... Muahaha!

image87

Sommarklänningar

Jag längtar efter sommaren. Då kan man strutta omkring i någon av dessa underbara kreationer som går att beställa hos asos.


image86

Lill-Barbis på äventyr

Det var en helt vanlig fredagskväll när tre tjejer skulle gå till butiken och hyra film. När de står och samtalar höjer plötsligt en av tjejerna handen och utropar förskräckt: Men herregud det är Lill-Barbis! Mycket riktigt sitter Lill-Barbis i käftarna på en blodstörstande haj. Men Lill-Barbis är glad som vanligt!

image85

En jobbig situation avlöser en annan... Save me!


Converse

F ska till New York och jag är sotis! Hade tänkt be henne att köpa med sig ett par converse till mig... Frågan är bara vilken färg?
image80

Morgonpigg

Jag såg en äldre kvinna på tunnelbanan tidigt en morgon som hade en högst avancerad frisyr. Hon hade rullat upp håret i små korvar som ramade in ansiktet och noggrant nålat fast frisyren och sprayat till perfektion. Såg inte riktigt klokt ut. Hur som helst började jag undra hur folk har tid. Själv springer jag till bussen i blött hår med jackan halvknäppt (eller felknäppt) på morgonen. Även fast klockan är alldeles för lite är det kö på värmdövägen, kö för bussen att släppa av folk på slussen, kö för att komma upp till perrongen och kö för att komma in i tunnelbanan! Varför är alla uppe så hiskligt tidigt?  Folk myllrar som små myror.... Usch jag hatar det. Det tar dubbelt så lång tid att ta sig nånstans och people have no mercy! Det jag hatar mest är när folk stannar upp så fort de kommit in i tunnelbanan och hindrar andra från att komma in. Så fort de själva kommit in andas de ut och skiter i alla andra. Nu kanske ni undrar vad jag själv gör uppe så där tidigt... Jag har ju självklart en mycket legitim anledning. Jag ska äta frukost med scones på Espresso House!
image78

Once

Igår såg jag och M "Once" på bio. Jättebra musik, måste få tag i soundtracket! Däremot var filmen lite seg.. Visst, lite gullig, men jag ville ha mer hollywood-drama hjärtskärande lovestory! Filmen fick en Oscar för musiken och är värd att se för just musiken.



RSS 2.0